Terms of use

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους Γενικούς Όρους Χρήσης που διέπουν την πρόσβασή χρήσης αυτού του ιστότοπου, καθώς τις προϋποθέσεις κράτησης & συμμετοχής σε δραστηριότητα, της πολιτικής ακυρώσεων και τους όρους περί αστικής ευθύνης.

Ιστότοπος

Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε με τους όρους και προϋποθέσεις μας, σας συμβουλεύουμε να τερματίσετε την πλοήγησή σας στον ιστότοπο μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας στον ιστότοπο μας και επιλέγοντας κάποια από τις υπηρεσίες που εμφανίζονται σε αυτόν, συμφωνείτε αυτομάτως ότι δεσμεύεστε από τους παρόντες Όρους και τις Προϋποθέσεις. Οι πληροφορίες και το περιεχόμενο που περιλαμβάνονται στον διαδικτυακό τόπο του Exp-trek υπόκεινται σε μεταβολές κατά την κρίση του υπεύθυνου διαχειριστή. Το Exp-trek, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε το σύνολο του περιεχομένου να διέπεται από ακρίβεια, σαφήνεια και χρονική εγγύτητα.

 

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Το σύνολο του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου του Exp-trek αποτελεί αντικείμενο της πνευματικής ιδιοκτησίας του και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, μετάδοση, μετάφραση, χωρίς τη προηγούμενη έγγραφη άδεια του Exp-trek διά του νομίμου εκπροσώπου του.

 

Όροι & Προϋποθέσεις συμμετοχής σε δραστηριότητα

Το Exp-trek σχεδιάζει και συντονίζει πεζοπορικές περιηγήσεις σε ορεινά συγκροτήματα εντός ορίων χώρας. Για την συμμετοχή ατόμου ή ομάδας δεν απαιτείται η έγγραφη αναγνώριση ορειβατικών σχολών και λοιπών εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Οι όροι συμμετοχής ατόμου ή ομάδας κρίνονται από τους συντονιστές των επικείμενων δράσεων, λαμβάνοντας υπόψιν την προηγούμενη εμπειρία και τη φυσική κατάσταση κάθε ενδιαφερόμενου.

Το άτομο ή το σύνολο των ατόμων, που σχηματίζουν ομάδα με σκοπό την συμμετοχή σε δραστηριότητα του Exp-trek οφείλουν να ενημερώνουν προ κρατήσεως συμμετοχής, για ζητήματα χρόνιων παθήσεων ή τραυματισμών.

 

Κρατήσεις / συμμετοχή

Για την κατοχύρωση κρατήσεων συμμετοχής ατόμου ή ομάδας σε προγραμματισμένη εξόρμηση που αναλαμβάνει ή προωθεί το γραφείο μας, ο ενδιαφερόμενος-οι οφείλoυν να προκαταβάλουν το 1/3 του προσυμφωνημένου ποσού. Η εξόφληση γίνεται με την άφιξη στο σημείο συνάντησης πριν την έναρξη της δραστηριότητας.

 

Πολιτική ακυρώσεων

Ο υπεύθυνος συντονιστής περιήγησης, δικαιούται να αναβάλει εκτάκτως ή να τροποποιήσει την εκάστοτε προγραμματισμένη δραστηριότητα αναψυχής σε περίπτωση ξαφνικής μεταβολής του καιρού ή για λόγους ασθένειας.

Σε περίπτωση υποχρεωτικής ακύρωσης λόγω καιρού, από στελέχος του Exp-trek, η αμοιβή του γραφείου προσαρμόζεται στο ύψος της περίστασης, υπολογίζοντας τις παροχές υπηρεσίας των εργαζομένων από την ώρα άφιξης μέχρι τη στιγμή της ακύρωσης.

Σε περίπτωση ακύρωσης ατομικης ή και ομαδικής συμμετοχής σε προγραμματισμένη δραστηριότητα, το προκαταβαλόμενο ποσό παρακρατείται από το γραφείο μας για αποζημιώσεις, όπως κρατήσεις σε καταλύματα, μίσθωση οχημάτων, μεταφορές προσωπικού κ.α.

*Εξαιρείται η παρακράτηση προκαταβολής για ακυρώσεις που γίνονται εγκαίρως, εντός χρονικού περιθώριου 10 ημερών από την ημερομηνία κράτησης και κατάθεσης του προκαταβαλόμενου ποσού.

 

Aστική ευθύνη

Ως Αστική Ευθύνη ορίζεται η υποχρέωση που φέρει το γραφείο μας σε περίπτωση που προκαλέσει ζημία ή ατύχημα, να την αποκαταστήσει. Η ασφάλιση της Αστικής Ευθύνης καλύπτει τις δαπάνες απόκρουσης, όπως π.χ. είναι τα δικαστικά έξοδα ή και ικανοποίησης των αξιώσεων του τρίτου κατά του ασφαλισμένου, οι οποίες οφείλονται σε πράξεις ή παραλείψεις του.