Ποιοι Ειμαστε


Το Exp-trek είναι μια αυθεντική επιχείρηση ορεινών δραστηριοτήτων με έδρα τα Θεοδώριανα Άρτας στα όμορφα Τζουμέρκα και καθημερινή δραστηριότητα στα εντυπωσιακά πεδία της οροσειράς της Πίνδου!
 
Η ορειβασία, η πεζοπορία & η οργάνωση κατασκήνωσης σε τοποθεσίες υψηλής αισθητικής αξίας είναι το σκέλος του γραφείου μας, που μας φέρνει σε άμεση επαφή με το κοινό, συντονίζοντας δράσεις που διαρκούν περισσότερο από μία ημέρα, προσφέροντας έτσι βιωματικές εμπειρίες περιπέτειας & αναψυχής στα εκπληκτικά βουνά της Πίνδου με γνώση και συνέπεια.
 
 Οι προτεινόμενες εξορμήσεις μας είναι ολιγοήμερες (2-8 ημέρες) και συνήθως μεγάλου χιλιομετρικού αναπτύγματος, διασχίζοντας βουνά κι οροσειρές, απ` άκρη σ` άκρη!
 
Συνοδεύουμε με συνέπεια ολιγομελής ομάδες, οργανώνοντας κατασκηνωτικές διανυκτερεύσεις σε δάση, ποταμούς, οροπέδια, καθώς σε καταφύγια και ορεινούς ξενώνες προσεγγίζοντας πάντα με σεβασμό το φυσικό περιβάλλον που μας φιλοξενεί.
 
Εξερευνούμε και σχεδιάζουμε ποικίλες αποδράσεις δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους φίλους της περιπέτειας να κινηθούν με ασφάλεια σε ευρύ φάσμα ορεινών πεδίων και αξιόλογες τοποθεσίες της οροσειράς της Πίνδου, που δύσκολα προσεγγίζει κανείς σε μία μόνο ημέρα.
 
Το πρωινό ξύπνημα μες τα σύννεφα, τα απίθανα ηλιοβασιλέματα απ` τα ψηλά οροπέδια και η συντροφικότητα που αναπτύσσουμε αφιερώνοντας τον απαιτούμενο χρόνο στο βουνό, είναι τα κύρια συστατικά, που χαρακτηρίζουν το ύφος των εξορμήσεων του Exp!
 
 
Παράλληλα διατηρούμε ενεργό δράση ως ιδρυτικά μέλη της κοινωνικής συνεταιριστικής επιχείρησης συλλογικής & κοινής ωφέλειας Terra Pindusπροσφέροντας υπηρεσίες, υπέρ της προστασίας και της ανάδειξης του φυσικού & πολιτισμικού περιβάλλοντος της Πίνδου.
 
 Δρούμε ερευνώντας & αποκαθιστώντας παλιά ξεχασμένα μονοπάτια σε όλο το ανάπτυγμα και την περίμετρο της οροσειράς της Πίνδου προετοιμάζοντας ένα πλούσιο δίκτυο αξιόλογων περιπατητικών διαδρομών, προσιτό σε Έλληνες και ξένους πεζοπόρους.
 
 - Το Exp - trek δεν έχει μονοδιάστατο κερδοσκοπικό χαρακτήρα ως επιχείρηση, καθώς το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων διατίθεται στην έρευνα-μελέτη και αποκατάσταση ξεχασμένων πεζοπορικών διαδρομών, καθώς και σε εθελοντικές δράσεις περιβαλλοντικού & πολιτισμικού χαρακτήρα.